0724962321

Pensie privată

Pensii privateCine nu ar dori să trăiască la varsta pensionarii relaxat și fericit. La acea varsta cand standardele de viață continuă, departe de grijile financiare? Dar știți că cea mai sigură și mai avantajoasă rută către o astfel de pensie trece prin sistemul de pensii private? Tot ce trebuie să faceți este să alocați în mod regulat o parte din venitul dvs. în fiecare lună pensiei private pentru a vă orienta viitorul începând de astăzi. Vă aflați la locul potrivit pentru a afla mai multe despre sistemul de pensii private, suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările din mintea ta.

Pensiile private sunt un tip de pensie pe care îl puteți configura pentru a vă ajuta să economisiți bani pentru pensionare. Valoarea lor se bazează, de obicei, pe câți bani ați plătit și în performanța investițiilor dvs.

O pensie privată – numită și pensie personală – este un produs pe care îl puteți folosi pentru a economisi bani pentru pensionare. Acestea sunt de obicei pensii cu contribuții definite, ceea ce înseamnă că banii primiți la pensionare se bazează pe banii investiti in pensia privata și pe performanța investițiilor dvs.

Cum funcționează pensiile private?

Pensiile private funcționează similar cu pensiile la locul de muncă, dar sunt stabilite de dvs. mai degrabă decât de angajatorul dumneavoastră. Puteți configura contribuții periodice (de exemplu, lunar) sau puteți efectua plăți unice în fondul dvs., iar furnizorul dvs. de pensii va adăuga scutire de taxe.

Asigurare Instant

CALCULEAZĂ și
COMANDĂ Asigurare
ONLINE Aici
Asigurare Online Plata cu card bancar
Copyright © 2021
Asigurare-Instant.ro |
Termeni și condiții de utilizare