0724962321

Asigurare de sănătate privată

Asigurare de sănătateAsigurarea de sănătate privată a devenit o necesitate în toate țările dezvoltate. Suntem direct responsabili pentru propria sănătate, pentru sanatatea familiei sau a angajaților.

Asigurarea de sanatate privata este o optiune eficienta pentru a beneficia de servicii medicale la standarde de calitate superioare celor oferite de sistemul public de sanatate.

Noi iti putem facilita accesul la o retea extinsa de clinici si spitale particulare, la medici specialisti si aparatura medicala de cea mai noua generatie, prin identificarea planului de asigurare cel mai potrivit pentru tine, adaptat bugetului de care dispui.

ASIGURAREA DE SĂNĂTATE PRIVATĂ poate avea acoperire nationala si internationala, avand  STANDARDE MEDICALE DE TOP

Elementele principale ale asigurarii de sanatate

Suma asigurata – poate reprezenta o suma fixa -indemnizatie pe zi de spitalizare sau o suma fixa in cazul interventiilor chirurgicale- sau indemnizatii pentru servicii private de spitalizare si tratament medical sau chirurgical.

Prima de asigurare – depinde in mare masura de starea asiguratului la incheierea politei, istoricul afectiunilor, ocupatia acestuia, avand in vedere riscurile profesionale etc.

Costuri acoperite (in functie de optiunile asiguratului)
– spitalizare, tratament la domiciliu dupa externare, consultatii la medic generalist, consultatii, indemnizatie pentru maternitate, diagnosticare si alte taxe platite la medici specialisti (inclusiv taxe platite pentru analize medicale, radiografii, ecografii etc), servicii de ambulanta,interventii chirurgicale, decesul ca urmare a unor boli sau accidente asigurate, procurare de medicamente si vaccinuri, tratament dentar, analize de laborator etc.

Asigurarea medicala boli grave

În cazul nefericit în care vă îmbolnăviți, costurile cu spitalizarea și tratamentele pot destabiliza situația dumneavoastră financiară, mai ales în cazul în care doriți să beneficiați de tratament în străinătate. Asigurările de sănătate acoperă spitalizare și tratamente pentru boli grave: cancer, transplant de țesut și organe, boli cronice, care în mod normal sunt extrem de costisitoare.

O ASIGURARE DE SĂNĂTATE PRIVATĂ ESTE O INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG

Asigurarea de sănătate privata trebuie privita ca pe o investiție pe termen lung, beneficiarul fiind chiar dumneavoastră sau un membru al familiei. Este de preferat să investiți o suma accesibilă din momentul în care sunteți sănătos pentru a beneficia de asigurare de sanatate privata de-a lungul intregii vieti.

Asigurare Instant

CALCULEAZĂ și
COMANDĂ Asigurare
ONLINE Aici
Asigurare Online Plata cu card bancar
Copyright © 2021
Asigurare-Instant.ro |
Termeni și condiții de utilizare