0724962321

Asigurare de călătorie

Comandă online asigurare de călătorie

Asigurarea de călătorie este un produs de asigurare pentru acoperirea pierderilor neprevăzute suferite în timpul călătoriei, fie pe plan internațional, fie pe plan intern.
Asigurarea de calatorie de bază, acoperă, în general, doar cheltuielile medicale de urgență, în timp ce Asigurarea de calatorie completa include de obicei acoperirea pentru anularea călătoriei, bagajele pierdute, întârzierile de zbor, răspunderea publică și alte cheltuieli.

În cazul rănilor minore sau ainbolnavirii atunci candcalatoriti in afara tarii, beneficiile medicale oferă acoperire pentru vizitele medicilor generaliști, medicamente, taxe de ambulanță și beneficii limitate la stomatologie. În caz de spitalizare, majoritatea polițelor de asigurare de călătorie includ servicii de asistență de urgență, care pot oferi garanții de plată la spitale pentru tratament, să asigure legătura cu medicii și să organizeze transferuri între spitale sau evacuări medicale în țara de origine a asiguratului. În cazul decesului survenit in afara tarii de rezidenta, secțiunile de beneficii medicale includ de obicei acoperirea pentru repatrierea rămășițelor în țara de origine a asiguratului.

Asigurarea Bagajelor

Beneficiile unei asigurari pentru bagaje acoperă pierderea, deteriorarea sau furtul de efecte personale în timpul călătoriei, inclusiv pașapoarte și alte documente de călătorie. Poate include, de asemenea, beneficii limitate pentru furtul de numerar.

Raspundere civila

Aceasta acoperă răspunderea legală ca urmare a unei cereri formulate împotriva ta pentru vătămări corporale sau daune aduse proprietății altor persoane.

Asigurare Instant

CALCULEAZĂ și
COMANDĂ Asigurare
ONLINE Aici
Asigurare Online Plata cu card bancar
Copyright © 2021
Asigurare-Instant.ro |
Termeni și condiții de utilizare