0724962321

Asigurarea de viață

Asigurare de viațăAsigurarea de viață poate constitui o parte vitală a stabilității și bunăstării financiare a familiei tale.

Urmarind pasii de mai jos, puteti stabili daca, si ce tip de asigurare de viata vi se potriveste:

 • Determinați dacă aveți nevoie de asigurare de viață. Majoritatea oamenilor o fac, dar nu toată lumea. Dacă nimeni nu depinde de tine financiar, dacă nu ai datorii și ai lăsa o proprietate cu suficient numerar pentru a-și plăti propriile taxe și cheltuieli, probabil că nu ai nevoie de asigurare de viață. Dacă nu îndepliniți aceste criterii, probabil că veți avea nevoie de o asigurare de viață individuală.
 • Calculați de câtă asigurare de viață aveți nevoie. Există două întrebări importante de pus:
  Ce resurse financiare vor fi disponibile supraviețuitorilor după moartea ta? Pentru simplitate, luați în considerare doua categorii de resurse:

  • (1) asigurare de viață de grup;
  • (2) alte active și resurse.

De asemenea, este important să știm când vor deveni disponibile aceste resurse. Ce nevoi financiare vor avea supraviețuitorii tăi după moartea ta. Pentru simplitate, luați în considerare trei categorii de cerințe:

 • (1) cheltuieli finale;
 • (2) datorii;
 • (3) nevoile de venit.

Apoi scadeți resursele financiare ale urmașilor dvs. (pasul 2) din nevoile lor financiare (pasul nr. 3) pentru a determina care este valoare asigurarii de viata. Multe persoane sunt subasigurate, de multe ori pentru că sar acești pași sau fac o scurtătură (cum ar fi pur și simplu calcularea unui multiplu din venitul anual).

Pentru mai mult ajutor în determinarea sumei corecte de asigurare de viață, puteti cere detalii consultantilor nostri.

 1. Luați în considerare alte obiective pe care le puteți avea pentru asigurarea de viață. Unele tipuri de polițe de asigurare de viață includ o caracteristică de economii care poate fi utilizată si în alte scopuri decât plata prestațiilor de deces.
 2. Stabiliți ce tip de asigurare de viață satisface cel mai bine nevoile dvs. În esență, există trei tipuri de polițe de asigurare de viață. Dacă aveți nevoie de asigurare doar pentru o anumită perioadă de timp, sau aveți un buget limitat, o poliță pe o perioada limitata, care are prime mai mici, poate fi o formă potrivită. Dacă, totuși, aveți nevoie de asigurare atâta timp cât trăiți și doriți să acumulați economii, o politică integrală sau universală poate fi o alegere mai bună.
 3. Acestea fiind spuse, asigurarea de viață este o alegere complexa, astfel încât ofertele pot varia semnificativ între companii. De aceea aveti nevoie de un broker de asigurare/ consultant financiar, pentru a va oferi variantele optime pentru dumneavoastra.
 4. Decideți dacă plătiți primele anual .In cele mai multe cazuri, este mai bine să plătiți anual decât în ​​rate, deoarece există deseori o taxă suplimentară relativ mare pentru plata sumelor mai mici.
 5. Spune-le beneficiarilor despre polița de asigurare de viață. Odată ce polița a fost emisă, informați beneficiarii dvs. despre compania care a emis-o, unde să găsească copia pe hârtie a poliței și orice detalii despre ce doriți să facă cu ajutorul de deces. Păstrați-vă documentele astfel încât acestea să poată fi ușor accesate de către beneficiarii dvs.

Asigurare Instant

CALCULEAZĂ și
COMANDĂ Asigurare
ONLINE Aici
Asigurare Online Plata cu card bancar
Copyright © 2021
Asigurare-Instant.ro |
Termeni și condiții de utilizare